tiistai 11. maaliskuuta 2014

Itsevarma ja Kaunis(ko)?

Ompa melkoinen (pitkä) viikonloppu takana! Perjantaina Happy Placessa esiintyi Solonen, joka myös isännöi open mic-iltaa. Yleisöstä löytyi myös Stepa, joka innostui vierailemaan lavalla. Ilta oli huikea! Freestyle-harrastajia ja katsojia oli kertynyt kymmenittäin ja kuppilassa lensikin vauhdikkaat vitsit. Solonen myös auttoi harrastelijoita mm. mikrofonin pitelemisessä, sekä kannusti räppäämään. Kuvassa Solonen kohentaa JAN P - nimellä räppäävän pojan mikrofonin asentoa.

Lauantaina lensin Helsinkiin. Olin taas ihan kujalla jättiläismäisellä Helsinki-Vantaan lentokentällä, mutta löysin onneksi ajoissa ulos ja ehdin bussiin. Bussimatkan ajan yritin kartoittaa kokoonpanoni olinpaikkoja, sillä olimme kertymässä isolla jengillä yökerho LeBonkkiin, jossa esiintyisimme illalla. Taisinkin tuttuun tapaani olla viimeinen paikalla... Kuvia matkasta, illasta ja kaikesta muustakin näet Instagramistani!

Keikka meni mukavasti ja saimme yleisöltä suosiota. Viimeinen biisi räjäytti tunnelman ainakin lavalla, kun tanssiryhmä Afrodisiac hyppäsi remmiin! Meillä oli todella hauskaa! Pääset katsomaan keikkavideota tästä!

Ilta jatkui syntymäpäiväni kunniaksi juhlimisella. Juttelimme, nauroimme ja tanssimme, oli todella mukavaa! Paikalle saapui kavereitamme, ja muutama tuttu myös vuosien takaa. Yllärinä törmäsimme myös TCT:n poikiin, joiden kanssa istuimme iltaa jonkin aikaa. Kuvassa punasilmähirviöt.

Valomerkin jälkeen haimme tavaramme bäkkäriltä, kebabit matkaan ja lähdimme Neean luokse nukkumaan! Kiva ilta, kiitoksia kaikille paikalla olleille tovereille!

Seuraavana päivänä fiilis oli kamala, mutta tunnelmat illasta hyvät. Harvoin kun juo alkoholia, niin krapulat ovat todella pahoja. Sillä hetkellä en tuntenut itseäni itsevarmaksi ja kauniiksi. Neea alkoi leipomaan synttärikakkuani heti aamusta (joten hän tunsi olonsa ainakin itsevarmaksi!). Se oli oikeasti ihan hieno, ja varsin hyvänmakuinen tapaus! Siinä sitten löhösimme koko päivän ja herkuttelimme.

Maanantaina oltiin taas elävien kirjoissa ja suuntasimme Neean kanssa studiolle. Hän lähti henkiseksi tueksi uuden kappaleen äänityksiin. Biisistä tuli huippu jesjesjes! Äänitysten jälkeen menimme Neean ja tuottajan kanssa syömään kiinalaista. Namii. Kiinalaisten jälkeen maistui hattarat, jonka jälkeen lähdimme kahvittelemaan parin kaverin kanssa. Ilta oli varsin mukava. Uni tuli aikaisin, ja tänään palasinkin kotiin väsyneenä.

Tästä linkistä pääset kurkkaamaan tunnelmia bäkkäriltä, keikan jälkeistä meininkiä ja jopa vähän seuraavien päivien antia.

KIITOS NEEA, TANJA VÄHÄSARJA, AFRODISIAC JA KAIKKI KAVERIT!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!