sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Arkielämää.

Haava - musiikkivideo julkaistiin pari viikkoa sitten. Se oli henkisesti tosi kova paikka, ja ensimmäinen viikko menikin melkoisen ahdistuksen kourissa. Kamalaa, kun ne asiat pamahti yht'äkkiä taas vasten kasvoja. Noh, mutta nyt olo on jokseenkin helpottanut, ja on päässyt taas ns normaaliin arkeen takaisin.

No mitä se minun arki on? Tässä päivityksessä pureudunkin enemmän siihen, sillä en ole aiemmin tainnutkaan kertoa juurikaan yksityisestä elämästäni.

Pömppä ja Fasu.
Asun Oulussa, kerrostalokolmiossa neljän kissani kanssa. Vanhin kissani on tyttö, Fanni 8v, rodultaan Bengali. Fanni tuntee arvonsa ja on melkoinen diiva. Sitten on pieni maatiaispoika Fasu, 7v, hellyydenkipeä ja leikkisä, joka kärsii epilepsiasta. Porukan kolmas on Fido "Pömppä", joka on 6v maatiaispoika, todella vilkas, seurallinen ja hassu. Neljäntenä lempeä kippurakorvainen American curl Fili "Vili, Vilperi" 6v, joka rakastaa nukkumista ja hellyyttä. Haaveilen viidennestä kissasta, joka olisi Sfinx tai mahdollisesti American curl. Olen siis vannoutunut kissatäti, enkä haaveile perhe-elämästä.

Arkipäiväni kuluu lähinnä kissojeni kanssa ja musiikin tekemisen parissa. Kissat vaativat ansaitsemansa huomion, ja jaksavat kyllä valittaa jos ovat olleet yksin liian pitkään. Ajoittain myös studiohuoneeni oven takaa kuuluu sydäntä riipaisevaa maukumista, jos olen ollut liian kauan sorvin ääressä. Myöskään äänityksissä ei voi välttyä taustalauluilta. Karvapallot arvostavat eniten yhteisiä iltoja, kun katsotaan telkkaria ja pötkötellään. Kun menen nukkumaan, kääriytyy jokainen mahdollisimman lähelle tai päälleni nukkumaan.

Olen vähän sellainen erakko. Viihdyn hyvin omissa oloissani. Tietenkin näen myös ystäviäni ja pidämme yhteyttä päivittäin. Useimmiten käymme esim. kirppiksillä tai juomme vaan kahvia parantaen maailmaa. Itse en käytä alkoholia, joten kosteita iltoja ei tule enää vietettyä. Ajoittain käydään kuitenkin laulamassa karaokea tai bilettämässä - minä toimin luottokuskina.

Valvovan silmän alla Easymovessa.
Kerran viikossa käyn myös fysioterapiassa Easymovessa, sillä minulla on ollut vuosikausia selkävaivaa, ja lihakset niin jumissa, ettei ole tosikaan. Lihasjumit haittaavat jo pahasti keikkailua ja liikkumista. Niimpä Easymoven porukka otti projektini hoitaakseen. Tuntuu, että liikkuvuus on parantunut jo ihan parissa viikossa. Ammattilaisen ohjeilla saa ihmeitä aikaan, mutta toki se vaatii omankin panoksen. Niimpä teen venytyksiä kotona päivittäin. Ostin myös ns pilatesrullan, jolla rullailen lihasjumeja - se on superkivuliasta, mutta kuulemma alkaa helpottaa kun jumit aukeaa.

Arkeeni kuuluu myös kuntosali. Käyn Ritaharjun EasyFitissä. Parasta on treenata aamuisin, jolloin salilla ei ole tungosta ja päivä saa mukavan energisen startin. Kuntosaliohjelmani on Fitverstaan Mirjan käsialaa. En ole montaa viikkoa vielä ehtinyt edes käydä, mutta tuloksia huomaa jo - olen vahvempi. Tavoitteeni onkin tulla vähän vahvemmaksi, että jaksan arkisissa asioissa paremmin. Haluan myös pudottaa muutaman ylimääräisen kilon. Tavoitteitani tukee myös Fitverstaan Sallan tekemä ruokavalio. Oli mukava huomata, kuinka paljon ruokakustannukset pienenivät, kun ruokailut oli määritetty etukäteen, eikä tule ns heräteostoksia tms turhaa. Ruokavalio on muutenkin maukas ja jaksan todella paljon paremmin!

Työni painottuvat viikonlopuille, sillä olen karaokejuontaja. Rakastan työtäni. On mahtavaa työskennellä musiikin parissa.Toki yötyöt ovat raskaita ja rytmien kääntäminen hankalaa, mutta jokseenkin siihen on jo tottunut vuosien varsilla. Olen tainnut olla karaokejuontajana nyt jo viitisen vuotta. Aika menee kyllä nopeasti.

Kaiken tämän lisäksi olen ehdolla myös kuntavaaleissa. Kampanjointiin tuli vähän jarrua musakuvioiden takia, mutta josko me saataisiin rattaat pian pyörimään. Mikäli haluat auttaa minua kampanjani kanssa, niin voit lahjoittaa avukseni rahapussillesi sopivan summan täältä!

Parhaillaan suunnittelemme myös uutta musiikkivideota, joka kuvataan marraskuussa.

En oikeen keksi enää muuta, mistä kertoisin. Jos sinulla tulee jotain mieleen, mitä haluat tietää niin älä epäröi kysyä! Vastailen kyllä mielelläni kysymyksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!