tiistai 15. marraskuuta 2016

1500km.

Huhheijaa, kun meneekin aika nopeasti. En ole aiemmin "ehtinyt" näpytellä teille, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Käytiin kuvaamassa viikko sitten viikonloppuna musiikkivideota Espoossa. Matka alkoi perjantaina, kun vapauduin Tuccabajan Marjon käsittelystä. Laitoimme lisää pidennyksiä ja värjäsimme hiukseni. Myös Pin-ups Unitedissa vaikuttava Meri lähti reissuun messiin assariksi ja kuskiksi. En ymmärrä miksei kukaan luota ajotaitoihini ( :D ) mutta ehkä parempi niin!

Matka oli pitkä, pimeä, kylmä ja vähä-luminen. Hetken jo mietimme mennessämme, että onkohan Espoossa edes lunta kuten meille kerrottiin. Matkalla kun ei ollut. Saavuimme puolen yön tuntumassa Espooseen, jossa oli kuin olikin valkoinen lumipeite.

Aamulla lähdimme yhdeksän aikaan kuvauspaikalle. Koukkasimme juna-asemalta Lungi Median Kimin, joka oli tullut yöjunalla perässä. Kuvauspaikalla odotti isäni ja pian paikalle tuli siskoni videomme näyttelijän kanssa. Hetken kuvailtuamme saapuivat paikalle myös tuplaajani Neea aviomiehensä ja lapsiensa kanssa. Tämä kuulostaa melkoiselta perhetapahtumalta, mutta kyllä me videotakin kuvasimme! Mukavaa, että kaikki osoittivat tukensa projektille.

Kun saimme ensimmäiset kuvaukset pakettiin, ajelimme vanhoille kotikulmilleni. Aika samaltahan se näytti, kuin lähes 20 vuotta sitten. Kuvasimme osan videota ala-asteeni pihalla, josta siirryimme Leppävaaraan jossa vietin nuoruuteni. Ehdimme kuvata kaiken valoisaan aikaan. Päivä oli paketissa!

Seuraavana päivänä lähdimme ajelemaan puolen päivän aikaan kohti Tamperetta, jossa kuvasimme pätkän videota. Kävimme myös Pyynikin näkötornissa katselemassa maisemia. Korkeanpaikankammoni yritti viimeiseen asti estää minua menemästä ylös, mutta menin silti! Näkymät olivat upeat, vaikka pakkanen puri ja tuuli oli hurja. Tampereelta pääsimme lähtemään seitsemän aikaan kohti Oulua, jossa olimmekin yöllä yhden jälkeen. Kilometrejä kertyi n. 1500. Reissu oli melkoisen uuvuttava, mutta mukava - ja varmasti valmis video palkitsee.

Upeat vaatteeni ovat HerSecretin valikoimasta. Kestävän meikin kuvauksiin takasi Everyday Minerals - meikit, jotka yllättivät minut positiivisesti - ennen niin kiiltävä pärstäni oli täysin matta ja upea koko pitkän kuvauspäivän!! Suosittelen!

Näet paremmin postauksen kuvia instagramista !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!