sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Puhtia kaurasta.

Törmäsin muutama kuukausi sitten sattumalta Puhtikauraan. Ihmettelin tuotetta kaupassa, mutta edullisen hinnan vuoksi se lähti kokeiluun. Ja onneksi lähtikin! Siitä asti se on kuulunut jokaiseen smoothieen, leipätaikinaan, lettuihin yms. Kyseessä on tosi monipuolinen ja hyvänmakuinen kaurapuuteri, joka pitää nälän loitolla useita tunteja. Varsinkin aamusmoothie muuttui huomattavasti täyttävämmäksi Puhtikauran ansiosta. Puhtikaura sopii myös hyvin leivontaan, ja esim rieskat sai ihan uutta potkua Puhtikaurasta.



Banaaniletuista tuli äkkiä lemppari, tässäpä teillekin herkullinen resepti kahteen pieneen banaanilettuun.

1 banaani (survottuna)
1 kananmuna
2rkl puhtikauraa
½ tl leivinjauhetta

Paistan pienellä lämmöllä kannen alla molemmin puolin usean minuutin ajan, ja nautin mustikoiden ja agavesiirapin kera. Nam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!