sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Joulukuu.

Heippa rakkaat ihanat lukijat ja oikein kivaa joulun aikaa kaikille! Eipä enää ole kuin pari yötä jäljellä aattoon, miten sinä ajattelit viettää joulun? Minultakin kyseltiin miten vietän joulun, joten voisimpa tähän alkuun lyhyesti kertoa pienimuotoisia suunnitelmiani. Perheeni asuu Espoossa, joten vietän joulun erillään perheestäni - oman pienen perheeni (neljän kissan) kanssa. Käyn kaverini luona syömässä ja herkuttelen suklaalla. Poltan kynttilöitä ja juon glögiä. Siinähän se. Ehkäpä perinteen vuoksi myös pakko katsoa aamupäivällä Lumiukko tv:stä.

Olen ollut viikon flunssan kourissa, jota edeltävän viikon migreenin vanki. Kyllä on vastustanut. Ennen tätä sairastamisaaltoa ehdimme onneksi toteuttaa Oulussa hyväntekeväisyyskampanjan yhteistyössä Lungi Median kanssa. Kävimme siis muutamissa paikoissa esiintymässä ihan vain tuodaksemme joulumieltä ja iloa ihmisille. Videokoosteen näet tässä:


Vaikka videolla kaikki näyttääkin menevän hyvin, niin oli meillä hieman huonoa tuuria matkassa. Lauantaina viimeisten esitysten välinen ajomatka sai ikävän käänteen, kun ajoimme kolarin. Onneksi kenellekään ei käynyt mitään ja autotkin selvisivät vähin vaurioin. Kyllä se silti säikytti!

Sovimme myös joulukuussa uuden yhteistyökuvion. Oululainen alusasuliike Sinikaarre osoitti tukensa ja aloitimme yhteistyön, jonka toivon jatkuvan pitkään. Liikkeen omistaa Sinikka, jolla on suuri sydän. Vastaanotto oli todella lämmin ja ystävällinen, ja lounastaessa tuli rakastettu olo, vaikka olimme vasta tavanneet. Makee fiilis. Heidän facebookissaan jaetaan huomenna viisi 50 euron lahjakorttia liikkeeseen tai verkkokauppaan, joten käyhän kurkkaamassa sivut tästä! Minä kirjoittelen yhteistyöstämme ja tuotteista vielä lisää tuonempana, mutta nyt jo voin todeta olevani todella super-tyytyväinen!

Tähän loppuun haluan vielä toivottaa kaikille aivan ihanaa ja rauhallista joulua!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!