perjantai 10. tammikuuta 2014

Uudenvuodenlupaus.

Kuinka moni teki uudenvuodenlupauksen laihtumisesta, elämäntapamuutoksesta tai vastaavasta? Aika moni, luulisin. Niin minäkin. Syksy oli minulle raskasta aikaa henkisesti, joten stressi ja välinpitämättömyys toivat runkooni huomattavasti lisäkiloja. Pahinta siinä oli kuitenkin se, etten voinut hyvin. Söin mitä sattui ja voin pahoin sen vuoksi. Nyt olen taas ottanut itseäni niskasta kiinni, unohtanut negatiiviset asiat ja suuntaan katseeni alkaneeseen vuoteen.

Syksystä erityisen raskaan minulle teki muuttoni, levyprojekti, ihmissuhteet ja raha-asiat. Annoin tavallaan periksi, vaikka aina sanon, ettei ikinä saisi luovuttaa. En kuunnellut itseäni, ja juuri siitä syystä ajoin itseni henkisesti ansaan. Onneksi aina on vain yksi suunta - ja se on ylös! Nyt voin taas hyvin, ei hätää. Olen valmis vuoden haasteisiin!

Kai sitä täytyy välillä vain käydä pohjalla, jotta oppii arvostamaan oikeita asioita. Kyllä minä nyt pitäydyn hyvin vahvasti terveellisissä elämäntavoissa, sillä kehoni ja mieleni kertakaikkiaan tarvitsee sitä - niinkuin meistä jokaisen. Pääasia kuitenkin on se, että voit hyvin - olet itsevarma ja kaunis.

Liityin vasta Fitlab - nimiseen palveluun. Sivulla on kattavasti hyviä videoita, ruokaohjeita ja mahdollisuus ostaa myös valmiita painonhallinta- ja treenipaketteja. Ruokaohjeita on helppo seurata ja videoissa käydään ennen treeniä opettavaisesti liikkeet läpi. Huippua! Ja kun ohjelma on määritellyt minulle treenikalenterin, ei sitä viitsi olla noudattamatta. Suosittelen muitakin kokeilemaan!


Paljastuksia loppuun; kevään aikana on tulossa useampi musiikkivideo ja jopa hieman odottamaton yhteistyökipale! Pysykää kuulolla, tästä tulee upea vuosi!

3 kommenttia:

 1. Toi on ihan totta että joskus pitää käydä pohjalla-ja olla hetki umpikujassa että osaa arvostaa elämän oikeita asioita! Itse oppinu sen kantapään kautta.. noin 3kk taistelin selkäkipujen kanssa ja nyt vihdoin fysioterapiaa, ja kuntoittamaan selkä kuntoon, pikkuhiljaa. Halusin vaan sanoo et kiitos sulle, sun musa on antanu mulle hirveesti voimaa jaksamaan ja treenaamaan. oot ihana♥

  Sellasta viel et mistä sen itsevarma ja kaunis-biisin pystyis kuuntelemaan/ostamaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se löytyy iTunesista ja Spotifystä. Spotifyssä ilmeisesti ollut vähän ongelmaa, mutta näyttää löytyvän sieltä silti.

   Poista
 2. Kun käy fiiliksien suhteen pohjalla, tietää taas hetken, minne haluaa mennä tai mistä on tulossa.

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!