lauantai 28. joulukuuta 2013

Joulutunnelmia.

Houhouhou... Joulu sujui oikein mukavissa merkeissä, ja oli ihanaa hengähtää hetki raskaan syksyn jälkeen. Vaikea uskoa, että niin se vuosi taas vierähti - hullua! Jouluna kuitenkin pysähdyimme ja rentouduimme miettimättä mitään ikävää tai päätä rasittavaa. Vietimme Joulun ensimmäistä kertaa Jukan kanssa yhdessä. Ruoka maistui, juttu luisti, joulupukkiakin nähtiin ja illalla rentouduttiin poreammeessa. Ei kai se paremmin voisi mennä? Niin, ja lahjat olivat mieluisia! Paras lahja oli ehdottomasti Escadan hajuvesi, jota olin pakkomielteisesti himoinnut jo pitkään. Myös Dolce Custon juomat maistuvat ja lämpöviltti pelastaa vilukissan pakkaspäivät.

Ennen aattoa ajattelin luoda joulutunnelmaa leipomalla, ja ainakin ystäväni kehuivat tekemiäni pasteijoita - vaikka eivät ne kuulemma pasteijoilta maistuneet, mutta hyviä olivat silti! Poltin myös perinteisesti riisipuurot taas sen saman kattilan pohjaan, josta niitä rappaan taas vuodenpäivät ja poltan ensi joulun puurot uudestaan... Kai se on jo jonkinlainen jouluperinteeni.  

Kissat pääsivät myös nauttimaan joulusta herkuin ja uusin leluin. aCat&liCat lähetti kissoille paketin, jonka avaamisesta Pömppä oli unelmoinut jo päiviä. Jouluaattoa edeltävänä iltana riemu oli ylimmillään, kun annoin paketista pari uutta lelua.

Jouluaaton aamuna kissalasten ilo oli silmin nähtävää, kun uusia leluja heiteltiin olohuoneen lattioita pitkin. aCat&liCat:in lisäksi myös minä ja Jukka olimme muistaneet karvakavereita. Vilperi sai (jo toistamiseen aiemmin hajoittamansa pentukissoille tarkoitetun) leikkimaton,  jonka kanssa painit alkoivat välittömästi. Jukka oli ostanut kissoille pari höyhenlelua, jotka kuuluvat koplan suosikkeihin. Minun ostama isohko vaaleanpunainen ankka päätyi Fannin kainaloon, jossa hän huolellisesti pesi lelua.

Kun leikit oli leikitty ja herkut syöty, jäi kissat hoitajan hellään huomaan ja lähdimme Jukan kanssa kohti Kemiä. Matkalta onneksi löytyi huoltoasema, josta sai joulusuklaata. Jouluni oli pelastettu! Nam. Ainoa harmillinen asia mielestäni oli joulun sää... Illaksi keli oli muuttunut märäksi lumisateeksi ja seuraavana aamuna loskaa riitti. Nyt vihreä nurmi kukoistaa.


Nyt sitten vain odotellaan ensi vuotta innolla. Tämä vuosi meni niin vauhdikkaasti, etten ole vieläkään sisäistänyt sen päättyvän pian. Aika kuluu liian nopeasti. Uusia hienoja juttuja on luvassa ensi vuonna kasapäin. Toivottavasti kaikki menee suunnitelmien mukaan, sillä koin vasta melkoisen vastoinkäymisen, kun päätin lopettaa yhteistyön aiemman tuottajani kanssa. Hiljaa hyvä tulee, ja olen tyytyväinen päätökseeni.  En tiedä ehdinkö enää kirjoittelemaan tämän vuoden puolella, joten haluan kiittää jokaista kuuntelijaani tuesta! Olette upeita! Toivottavasti odotuksenne palkitaan ensi vuonna ja saatte huikeaa matskua kuultavaksi! Mielettömästi haleja teille, kumpa nähtäisiin pian! <3

Haluan kiittää myös ihania yhteistyökumppaneitani kuluneesta vuodesta. Osa jää kelkasta pois ensi vuonna, joten kiitos yhteisestä matkasta ja ennenkaikkea tuesta! Mukaan tulee myös uusia tukijoita, joiden kanssa alkavaa yhteistyötä odotan innolla! Kiitos kiitos kiitos, en voi muuta sanoa.

Kiitos myös perheelleni ja ystävilleni saamastani tuesta. <3

Ihanaa alkavaa vuotta 2014!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!