torstai 7. marraskuuta 2013

Flunssapöpö ja kuulumisia.

Ilkikurinen flunssapöpö on vaivannut minua jo viikon verran. Ensin se alkoi keskiviikon ja torstain välisenä yönä voimakkaalla kurkkukivulla, joka pisti miettimään pystynkö esiintyä perjantain keikalla. Säästelin ääntäni sinnikkäästi, vaikka olinkin juuri kyseiset päivät Buusterissa vastaavana ja minun olisi pitänyt myös itse myydä tuotteita. Tuotteiden myynti jäi vähemmälle ja keskityin vain tsemppaamaan työntekijöitä. Perjantaina kurkku tuntui paremmalta ja olin iloinen - pystyisin esiintyä.
Siilossa otettiin muutamia yhteiskuvia.

Tiedostin keikkapaikan olevan kylmä ja kolea siilo, joten pukeuduin sen mukaisesti. Soundcheckissä ei ilmennyt ongelmia ja odotimme hyvillämme illan keikkaa. Settimme olisi todella lyhyt, joten äänen pitäisi kestää. Illan todellinen tähtihän olisi Mikael Gabriel, minä vain lämmittelisin yleisöä. Annettakoon tässä vaiheessa pisteet myös äänentoistomiehille, jotka olivat todella mukavia ja asiansa osaavia nuoria miehiä!

Keikkamme starttasi lasten rap-kappaleella, jonka he vetivät todella hyvin! Sain olla taas niin ylpeä. Vedimme sen perään neljä biisiämme, joista herkin kipale sai suurimmat suosionosoitukset. Heh, tällä lämppäyskeikalla olisi siis pitänyt olla kaikki herkkiä rakkauslauluja. Onneksi yleisössä oli myös niitä, jotka osasivat kaikki biisimme ulkoa ja heiluivat fiiliksissä mukana. Se tuntuu aina kivalta!

Esitys päättyi ja kiitin yleisöä. Astuin lavalta pois. Sillä sekunnilla tuntui, että pyörryn. Tuntui, että sydän pysähtyisi. Jäin nojailemaan lavan viereen. Halusin vain olla ja hengittää rauhassa. Fiilis oli kamala. Hetken oltuani, lähdin kävelemään miesystäväni luokse. Ääntä ei enää lähtenyt. Keikka otti aika koville - ei pitäisi kipeänä niin riehua. Loppuilta menikin hiljaa rentoutuen.

Flunssa se vain paheni. Seuraavat pari päivää meni lähes ilman ääntä. Sitten nousi kuume. Kammottava kurkkukipu vaihtui pian erittäin rajuun nuhaan ja yskään. Tällä hetkellä ongelmana on inhoittava nuha, jonka takia olen totaalisen tukossa. Yritän jo huomenna päästä töihin, ja toivonkin ettei flunssa vaivaisi liiaksi työpaikalla. Noh, eiköhän tämä tästä pian rauhoitu! Nyt vaan lepoa ja kuumaa juomaa.

Nyt suuriin ilouutisiin, eli ostin tällä viikolla viimein älypuhelimen!!! Olin vannoutunut vanhan nokialaisen käyttäjä, mutta kyllähän tuo Lumia 920 mahdollistaa paljon kaikenlaista oleellista. Olen tyytyväinen ostokseeni, vaikka en olekaan vielä kovin näppärä käyttämään sitä. Samalla shoppailureissulla löytyi myös ihana villapaita, uudet jumppakengät ja upea kaulakoru Glitteristä!

Kuva: Tero Ojala
Kerrottakoon vielä vähän surullisempiakin asioita, eli kissani Fasu sai toissailtana taas epilepsiakohtauksen... Kohtaus oli tavallista pidempi ja rajumpi. Pidin pikkuisen päätä ja juttelin rauhoittavasti. Se oli kamalaa. Loppuillan Pömppä piti huolta väsyneestä kissapojasta. Täytynee tiedustella lääkevaihtoehdoista - aiemmista kun ilmeisemmin tuli Fasulle ikäviä sivuoireita. En halua kissan kärsivän millään tapaa. Toivottavasti kohtaus ei tulisi taas vähään aikaan.

Lopulta vielä iloisempiin keikkauutisiin! Matkustan parin viikon päästä Helsinkiin, jossa esiinnyn 23.11.2013 hyväntekeväisyystapahtumassa Maxinessa. Tapahtumasta lisää Facebookissa! Lauantaina 30.11.2013 esiinnymme Oulussa ikärajattomalla päiväkeikalla Kaukovainiolla.

Kysymys:

Haluaisitko sinä tavata Sanan Helsingissä 23.11.2013?


1 kommentti:

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!