keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Long time no see.

Kuva: Lungi Media
En ole kirjoittanut aikoihin. En voi sanoa, että olisi ollut niin kiire, mutta jotenkin tämä on vain jäänyt. Eilen sitten selailin blogiani ja päätin, että alan taas päivittämään aktiivisesti. Ajattelin, että lataisin teille jatkossa enemmän videoita tänne keikkareissuilta ja muista musiikkiini liittyvistä asioista. Mitä mieltä te olette, olisiko se jees?

Syksy on mennyt kohtalaisen rauhallisesti. Olemme työstäneet uutta matskua ja suunnitelleet räjäyttävää keikkasettiä. Keikkasetti alkaa olemaan nyt kuosissa, ja voin väittää, että jo valmiiksi energinen settimme saa melkoista lisäpuhtia uusista kappaleista ja muista hulluista ideoista! Olen erittäin tyytyväinen. Myös keikkajengimme on muuttunut parempaan suuntaan, ja meillä on nyt mukana lisäkseni neljä tyttöä. Heistä voisinkin kertoa teille hieman enemmän.

Neea ja Rela ovat kulkeneet tätä matkaa kanssani jo useamman vuoden, enkä vaihtaisi heitä mihinkään. Järjestimme heidän kanssaan syksyllä koelaulut Oulussa, josta bongasimme laulajalahjakkuuden nimeltään Riikka. Hän innostui myös tuplaamisesta, ja räppääkin taitavasti ja innokkaasti! Rakastan nähdä ihmisen intohimon ja palon tehdä asioita. Vain pari viikkoa koelaulujen jälkeen tutustuin Jonnaan, joka muutti Espoosta lähes naapuriini. Juttelimme musiikista ja kävi ilmi, että Jonna rakastaa laulamista, mutta pelkää esiintymistä. Ja kyllä, Jonna laulaa kuin enkeli! Niimpä otin tehtäväkseni poistaa häneltä esiintymiskammon. Kuinka kävikään? Jonna on esiintynyt kanssamme jo kolme kertaa!

Vas. Riikka, Rela, Sana, Neea, Jonna (Kuva: Lungi Media)

Aloimme järjestämään Oulussa hyväntekeväisyyskampanjaa Joulun iloksi. Tarkoituksemme on käydä ilahduttamassa lapsia, nuoria ja vanhuksia esittämällä pari kappaletta heille. Kohteet ovat nyt tiedossamme, ja esiintymiset parin viikon päästä! Olemmehan me aiemminkin jo tehneet vastaavaa, mutta pienemmässä mittakaavassa - esimerkiksi Ylikiimingin Toivon Kartanossa vierailimme moikkaamassa lapsia, ja pamahdimme 12-vuotiaan fanini synttäreille Lumijoelle. Jos minä pystyn ilahduttamaan joitakin ihmisiä näin pienillä teoilla, miksi en tekisi sitä?

Kuvien hiuslookkini on luonut Jörö-Jukan Saara!

Tässäpä oli nyt vähän kuulumisia, ja nyt kysymys teille: 

Mitä sinä haluaisit lukea blogistani seuraavaksi?




1 kommentti:

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!