tiistai 8. huhtikuuta 2014

Musavideokuvauksia.

Saimme viikonloppuna onnistuneesti pakettiin minun ja Tanja Vähäsarjan ensimmäisen yhteisen musiikkivideon. Nyt on hyvä ja odottava fiilis, toivottavasti videosta tulee huikea!

Lauantai alkoi minun ja Tanjan meikillä. Meikkimme teki tietenkin Make Up Store Oulu, iso kiitos! Kuvaukset taasen aloitettiin Oulunsalon lentokentältä, jossa avustajina olivat mm. oululaiset mallit Elisa Korpela ja Marika Makkonen, sekä tuplaajani Neea ja luottoystäväni Jenni. Paikalla oli myös useita faneja. Kohtaukset saatiin aika näppärästi pakettiin, vaikka avustajat joutuivatkin odottelemaan meitä jonkun tovin - olimme hieman myöhässä aikataulusta. Kaikilla tuntui silti olevan mukavaa, ja lopulta jaoimme halukkaille myös nimmareita.

Lentokentältä siirryttiin Keräsen kuvaamoon, jossa Tanjaa itketettiin sipulin voimin - se oli kohtalaisen koomista. Siitä lähdimme kaasu pohjassa Puolivälinkankaalla sijaitsevaan ravintola Happy Placeen, jonne tukensa tulivat osoittamaan mm. Idols - voittaja Mitra Kaislaranta, sekä muusikko Aki Louhela. Kuvasimme perinteistä keikkakohtausta, sekä yhden roolisuorituksen.  
Tunnelma oli katossa, ja lauantain kuvaukset päättyivät onnistuneesti ravintolaan.

Sunnuntai aloitettiin EasyFit Ritaharjusta, jossa kuvattiin kohtausta keikkajengini ja Elisa Korpelan voimin. Myös keikkajoukkooni hiljattain liittynyt laulaja Tiina Puolitaival saapui avuksi, ja pyöri Selättimen kanssa taustalla.

EasyFitistä lähdettiin Meri-Toppilaan, jossa kuvasimme asunnossani ensin pari kohtausta. Kohtaukset sujuivat hyvin, kun Neea leikki kissakatraan kanssa eri tilassa - näin pienet maukujat eivät olleet jatkuvasti jaloissa. Sisältä suunnattiin pihalle, jossa kuvaussessiot aiheuttivat eniten ihmetystä ohikulkijoissa - myös poliisit vierailivat paikalla kun vaatteita lensi parvekkeelta kovan huudon saattelemana ja autoa hakattiin pesismailalla. Tukensa kohtaukseen antoivat Mournfull Lines - bändin pojat Mikael ja Markus

Kahden päivän kuvaussessiot olivat rankat, mutta palkitsevat. Tanja sai sipulia silmiinsä, miespääosan näyttelijä Roope Pehkonen pahoja ruhjeita vartaloonsa, ja henkivartijaa Happy Placessa esittänyt Ykä Rajakangas haavoja kasvoihinsa. Itse selvisin vain jalkojen rakkuloilla ja päänsäryllä. Kuvaajana toimi lahjakas nuori oululainen Kim Kauppinen.

Kiitoksia kaikille avustajille, työryhmälle ja yhteistyökumppaneille!

Lisää making of - kuvia voit katsoa tästä!
Making of - videon sunnuntailta näet täältä!
(Video sisältää kiroilua, ei sovi perheen pienimmille!)

Kuvat: Saana Luukkonen ja Markku Hyttinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!