perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kevät !

Uusia vaatteita heti koekäytössä.
Tättärää! Aurinko paistaa, lumet sulaa ja kesä tulee vauhdilla ! Ihanaa! Olen niin iloinen, että talven pimeä kausi on taas takanapäin ja pian voi nauttia auringon lämmöstä ja kesäurheilusta. Ostin uudet juoksukengätkin, vaikka lääkärit ja fysioterapeutit ovatkin kieltäneet juoksun selkäni vuoksi. En anna periksi ja ole kolmatta kesää ilman rakasta harrastustani... Toki, jos terveydentila romahtaa, niin sitten se tosiasia täytyy hyväksyä. Mutta nyt en mieti ikäviä, vaan odotan innolla, että tiet sulaa!

Rakas vaatesponsorini DiamondGlamour yllätti minut täysin aivan mahtavalla vaatepaketilla! Unohtuneet synttärilahjat taisi olla samassa, sillä meinasin pyörtyä kun sain paketit auki! Laatikot pursuivat upeita vaatteita! Oli värikästä, kuvioitua ja ihan perusmustaa, oli toppia, legginssiä ja neuletta - tekoturkista unohtamatta! Minun olisi tehnyt mieli huutaa koko maailmalle, kuinka onnellinen olin. Ihanat värit ja kevyet materiaalit sai minut odottamaan kesää puolet innokkaammin! Rakastan DiamondGlamourin vaatteita<3 Kurkkaa verkkokauppaan ja tilaa omat ihastuttavat kuteesi täältä!

Eilen kävin myös JS Studiolla pistämässä räpsyt kuosiin! Taitaa kaikki tietää jo pakkomielteestäni pinkkiin, sillä myös ripsiini ilmestyi tietämättäni pinkit glitter-ripset! Sehän ei minua harmita pätkääkään!


Ilokseni myös dieettini on tuottanut tulosta, ja uimarengas on lähtenyt sulamaan tehokkaasti. Olisin iloinen, jos ehtisin vielä treenata, mutta tällä hetkellä kaikki aika menee keikkamyyntiin, levyn tekoon ja kynsiin. Minulla on EasyFitille kortti, mutta en ole toistaiseksi ehtinyt käymään kertaakaan - masentavaa! Kunhan selviän tästä keikkamyyntihärdellistä, en muuta teekkään kuin treenaan ! No ei, mutta hyvinvointini takia minun on pakko päästä liikkumaan enemmän. Ei tämä pidemmän päälle toimi näin...

Hyviä uutisia kuuntelijoille löytyy sen verran, että keikkamyynti sujuu mukavasti ja levy äänitellään kesällä - aikataulussa ollaan (ainakin vielä). Kevään musavideohanke kaatui olemattomaan työryhmään, mutta kesällä kuvataan näillänäkymin Helsingissä videota! Uusi kappale julkaistaankin hieman lupaamastani aikataulusta myöhässä, käsittääkseni ensi viikolla. Malttakaa odotella!

Ihanaa aurinkoista kesän odotusta kaikille ! <3

4 kommenttia:

  1. Innolla odotellen uutta biisiä! ja videoita (?) :)

    VastaaPoista
  2. voikku tulla keikalle tampereelle:) vaikka pakkahuoneelle?

    VastaaPoista
  3. miks menneisyyden varjot ja äiti-biisejä ei oo enää missään?

    VastaaPoista
  4. Sinut on haastettu! T:ELLI RIIPINEN

    http://ifyuoseek.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!